A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

У день злуки – тримаймося за руки!

Дата: 27.01.2020 11:56
Кількість переглядів: 208

До святкування Дня Соборності України учні 8 класу НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.» разом з класним керівником Біжко Н.В. підготували літературно-музичну композицію «Соборна Україна – наша країна».

22 січня 2020 року в Україні відзначають одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії України важко переоцінити. День Соборності України – це нагадування про те, що сила держави в єдності українців. 102 роки тому на площі перед Софією Київською відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів – злука двох держав в єдину.

До святкування Дня Соборності України учні 8 класу НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.» разом з класним керівником Біжко Н.В. підготували літературно-музичну композицію «Соборна Україна – наша країна». З метою виховання у молодого покоління великої поваги  та любові до Батьківщини, людської гідності, почуття патріотизму зі сцени лунали пісні про мир та Україну, що були виконані з особливим теплом та повагою до держави. Запаливши  свічку та проговоривши молитву, діти побажали достатку, злагоди і єдності українському народу.

Учні молодших класів здійснили історичний екскурс, відвідавши шкільний музей. Стали  учасниками флешмобу «У день злуки – тримаймося за руки!». Під керівництвом одинадцятикласників усі школярі створили нерозривний символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу. Під звуки мелодії зворушливо звучав вірш

В. Сосюри «Любіть Україну» у виконанні учениці 5 класу Хшановської Мар’яни. Дівчата 6-А класу разом з класним керівником Пацалон М.З. виконали танцювальну композицію «Синьоока дівчина».

Кожен із нас повинен усвідомити, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Біжко Н. В., класний керівник 8 класу,

Хшановська Г. В., заступник директора з навчально-виховної

роботи НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.»

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень