A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

«Учителем школа стоїть!». ПЕРШИЙ МАЙСТЕР СПОРТУ Буської ДЮСШ

Дата: 30.09.2020 11:57
Кількість переглядів: 245

Володимир Киц – добрий учень, перспективний випускник Буської ДЮСШ (директор Пасічник Б.В.), постійний переможець районних, обласних, всеукраїнських і міжнародних змагань, перший майстер спорту школи, член збірної команди України з легкої атлетики, багаторазовий чемпіон України з бігу на середні дистанції та кросу, учасник, фіналіст і переможець чемпіонатів Європи, переможець та призер міжнародних змагань.

Цей перелік заслуг, як і дистанцію, можна продовжувати. За ними – неймовірна працелюбність, наполегливість, сотні складних тренувань за будь-якої погоди,  з неослабною вірою в Бога і перемогу. Той дух великої любові до спорту, здорового способу життя з дитинства заклали батьки, а згодом розвинув здібності тренер-викладач ДЮСШ Михайло Гаєвський, відчувши в юній особистості природну обдарованість, цілеспрямованість й завзятість. І успіх не забарився. Володі підкорилися напружені метри й кілометри українських і зарубіжних стадіонів. Стоячи на п’єдесталах призових місць він душею всотував велич дорогого серцю Гімну України і рідного синьо-жовтого прапора, що лунав і майорів на його честь. За наполегливу працю отримав високі нагороди і звання.

Особисті рекорди:

800 метрів 1.50,32

1000 метрів 2.25,88 (2.24,6 в приміщенні)

1500 метрів 3.38,61 (3.43,80 в приміщенні)

3000 метрів 8.07,52. (7.56,39 в приміщенні)

5000 метрів 13.52,69

10км шосе 30.35

І ось він перед нами на вражаючій світлині з медалями (їх є значно більше) – як завжди, зібраний, підтягнутий, врівноважений, із світлим поглядом, що говорить про успіх, його лідерство у великому спорті, на шлях якого вивів Учитель. Цьогоріч йому присвоєно почесне звання – «Почесний громадянин Буського району». Пошана і вдячність їм за те, що примножують спортивну славу України і Бущини!

   

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень