A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

14 жовтня – значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої України

Дата: 13.10.2020 11:59
Кількість переглядів: 210

Напередодні святкування у триєдиному форматі – Дня Пресвятої Богородиці (Покрови), Дня козацтва і Дня захисника України в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшли  заходи на патріотичну тематику.

12 жовтня серед учнів 10-11 класів відбулися змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки.  Перший постріл доручили учаснику АТО Султанову Роману. Серед  школярів  найбільшу кількість очок  (38) набрав учень 11 класу Кметко Стас.

13 жовтня учні 5-9 класів разом з керівниками Дрозд Г. Р. та Рудою Н. Т.  брали активну участь у патріотичному квесті «Козацька слава», подолавши 7 станцій маршруту. Діти із задоволенням складали пазли картин, одягали козака,  визначали козацькі клейноди,  вписували на макеті карти України області, давали відповіді на питання періоду козацької доби, «переправляли козаків на інший берег». Перемогу здобули: рої 7 та 9 класів.

Також цього дня відбувся шкільний етап фестивалю мистецтв «Сурми звитяги»(керівник Олійник У. І.). За підсумками журі, школу на районному рівні представлятиме вокальний ансамбль «Мрія» та солісти Запоточний Роман і Гаврих Тетяна.

«Хочеться, щоб кожен із нас завжди почувався частинкою нашої славної держави, адже ми її сьогодення і майбуття, саме ми творимо долю Батьківщини. У кожного з нас є можливість зробити свій внесок у її розвиток. Якщо ми житимемо у злагоді, поважатимемо, розумітимемо, підтримуватимемо одне одного, якщо у кожного в серці буде гордість і любов до своєї землі  - наша Україна розквітне. Тож побажаймо всім нам жити в Україні – єдиній країні!» – наголосила директор школи Топорівська С. Л., підсумовуючи проведені патріотичні заходи.

      

 

      

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень