A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

День цивільного захисту

Дата: 05.04.2019 12:01
Кількість переглядів: 156

4 квітня 2019 р. у НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» пройшов День цивільного захисту– це можливість застосувати практичні навички і пригадати все про надзвичайні ситуації та правила поводження під час стихійних лих і пожеж.

Розпочався День цивільного захисту лінійкою, на якій було поставлено завдання перед учнями школи. Основні завдання: вироблення в учнів умінь, навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя; удосконалення теоретичних знань та практичних навичок під час захисту від наслідків надзвичайних ситуацій; формування і розвиток високих морально-психологічних якостей.

Дотримання інструктажів та практичні заняття з формування ЦЗ дали можливість ще раз скоординувати дії і провести термінову евакуацію за 5 хвилин.

Проведення тренування показало, що члени педагогічного і учнівського колективів обізнані з правилами дій у надзвичайних ситуаціях і можуть організовано евакуюватись.

Участь учнів, працівників школи в проведенні Дня цивільного захисту закріпило їх теоретичні знання та навчило діям в екстремальних ситуаціях щодо збереження життя, наданні допомоги потерпілим у разі потреби.

Мазник Г.Я.,

вчитель основ здоров’я

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень