A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Профорієнтаційна екскурсія в Олеський ліцей

Дата: 05.03.2020 12:01
Кількість переглядів: 320

Щороку Олеський професійний ліцей відкриває двері для усіх бажаючих дізнатися про навчальний заклад та робітничі професії, яку тут можна отримати. Не став винятком і цей рік. 4 березня 2020 р., учні Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з класним керівником Покінською М.І. за сприяння сектору освіти Буської РДА на запрошення викладача Олеського професійного ліцею Ірини Ткаченко побували на профорієнтаційні екскурсії.

Під час проведення Дня відкритих дверей у закладі було представлено виставку учнівських робіт  під керівництвом досвідчених майстрів виробничого навчання. Детальна інформація про навчальний заклад була представлена у вигляді презентації .За сприяння педагогічного колективу професійного ліцею, учні ознайомились із навчальними корпусами ліцею. Школярі побачили добре обладнані кабінети для навчання, майстерні та інше.

Найбільше сподобалося учням участь у майстер класі по виготовленні суші, посмакували тістечками та різними смаколиками. На закінчення свята організатори побажали випускникам шкіл успішного завершення навчального року та вдалого вибору професії, яка забезпечить реалізацію таланту та здібностей.

      

 

      

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень