A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Такими словами розпочалася урочиста лінійка у НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.» 16.10.2018 р. , приурочена Дню захисника України.

Дата: 18.10.2018 12:03
Кількість переглядів: 254

На білому світі є різні країни –

Де ріки, ліси і лани,

Та тільки одна на землі Україна,

А ми – її доньки й сини.

 

Такими словами розпочалася урочиста лінійка у НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.» 16.10.2018 р. , приурочена Дню захисника України. Присутні відспівали Гімн України, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у війні з Росією, виконали «Молитву за Україну», декламували патріотичну поезію.

На лінійці був присутній учасник АТО – Каштелянський Віктор Володимирович, який зачитав присягу воїна УЗС, розповів про свій бойовий досвід, побажав школярам здоров’я, успіхів у навчанні та стати справжніми патріотами України.

Готуючись до Дня захисника України, члени учнівської Ради вирішили запропонувати учням школи щоденну ранкову зарядку на протязі тижня. Ця ідея школярам дуже сподобалась. Зарядку проводили Король Олег  та Боярський Микола.

16.10.218 р. учнів 3-го класу урочисто прийнято в козачата. Церемонія посвяти  проходила біля символічної могили борцям за волю України. До таблиці із прізвищами загиблих юні козачата поклали квіти та запалили свічки.

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень