A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З метою відзначення 100 річчя Дня Соборності та забезпечення національної єдності у НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.» з 15.01.19 по 22.01.19 р. було проведено виховні заходи

Дата: 22.01.2019 12:04
Кількість переглядів: 223

День Соборності України-свято, що відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році.

З метою відзначення 100 річчя Дня Соборності та забезпечення національної єдності у НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.» з 15.01.19 по 22.01.19 р. було проведено виховні заходи: перегляд відеоматеріалів  з метою  обговорення процесу історичного досвіду боротьби українства за свободу, незалежність та державність, формування національної свідомості, патріотизму і відповідальності за долю України. "Україна – єдина, соборна держава » (7-9 кл., Дзюба О.М.); у 5-9 класах тематичні виховні години: "І обнялися береги одного, вічного народу" (5 кл., Сокур В.О.), ″Разом ми – сила" (6 кл., Король М.А.), ″Україна – це земля, де ми народилися й живемо, де живуть наші батьки, де жили наші предки″ (9 кл., Шпак Н.Г.), ″21 січня – День Соборності України» (7 кл., Дацюк І.Г.); тематична книжково-журнальна виставка в бібліотеці: «Ми – єдиний народ» (Ференц С.М). Учні школи приєднались до акції «Розгорнімо прапор України» і створили «живий ланцюг», як символ територіальної єдності й незалежності України від Сходу до Заходу. Також, усі отримали інформаційні флаєри. Міцно тримаючись за руки, всі виконали гімн України.

Король М.А.,

педагог-організатор

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень