A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

«Гортаємо сторінки шкільного фотоальбому…» – саме під такою назвою 2 лютого у НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбувся традиційний вечір зустрічі з випускниками.

Дата: 06.02.2019 12:05
Кількість переглядів: 215

Шкільний альбом схотілось погортати,

Колеги юні – в кучерях, стрункі.

Усім вдалось себе до крихітки віддати

Колишнім учням, що тепер батьки.

 

         «Гортаємо сторінки шкільного фотоальбому…» – саме під такою назвою 2 лютого у НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбувся традиційний вечір зустрічі з випускниками.

         Лунає шкільний дзвінок, але тепер він кличе не в шумний клас, не на уроки. Він просить повернутися у ті незабутні роки юності, такі багаті на прекрасні спогади. У привітальному слові директор школи Білостоцька І. В. наголосила, що випускники – це яскраві зорі, які засвітилися на шкільному небосхилі і залишаються в пам’яті школи назавжди.

        Учні 11-х класів розпочинають мандрівку сторінками фотоальбому Топорівської середньої школи, де гості побачили рідні обличчя, полинули спогадами у дитинство ї юність. Адже всім ювілярам було запропоновано переглянути презентації про їхнє шкільне життя. Одинадцятикласники дарували випускникам чудові вірші, співали зворушливі пісні. Приємною несподіванкою  для всіх була музична композиція «Школа – мій дім» у виконанні Грицьківа Андрія. З акторською майстерністю учнями були зіграні такі гумористичні мініатюри: «Сучасний урок», «Анонімні вчителі», «Повернення блудного учня до школи».

      Завершилась урочиста частина вечора, а далі – таке довгоочікуване спілкування із своїми вчителями, однокласниками. Колишні учні мали змогу побувати у своїх класах, пройтись шкільними коридорами, сказати один одному те, що колись не встигли сказати. Наша школа, як і всі інші живе життям своїх випускників, що є її окрасою та гордістю. Ми впевнені, що  шкільний фотоальбом буде і надалі поповнюватися новими світлинами.

Кметь І. В., Сусол М. Б.,

класні керівники 11-х класів

НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.»

   

      

 

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень