A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

«Осінні канікули – 2019»

Дата: 31.10.2019 12:05
Кількість переглядів: 212

Чудова пора осінніх канікул при хорошій погоді. А коли вони проведені ще й з користю, то приємніше вдвічі. Саме такими видалися «Осінні канікули – 2019» для учнів Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. Школярі 5 класу (класний керівник Батюк Р.В.) та 6 класу (кл. керівник Данилиха О.М.) здійснили захоплюючу поїздку в Карпати.

Українські Карпати – це ціла скринька незвіданих можливостей, які по-новому змушують нас дивитись на Україну. Природні багатства гір, шумні водоспади. Гучний потік Кам’янецького водоспаду було чутно здаля. Усі милувалися 6 метровою висотою падіння води, робили фото. Неподалік водоспаду є облаштовані місця для відпочинку, де діти мали можливість пограти в ігри, організувати пікнік на галявині, відпочити і насолодитися мальовничою природою Карпат.

Будучи у Кам’янці не можна не піднятись до Мертвого озера, або як ще його називають, Журавлиного. Це унікальне озеро багате на сірководень, тому в ньому не половиш рибку: довкола болотиста місцевість, а посеред озерця плаває острівець зі сплетеного коріння, віття та моху. Місце трохи моторошне, але на свій лад прекрасне.

Продовжили мандрівку учні 4 класу (кл. керівник Іськів Б.Р.) до Львівського музею народної архітектури та побуту Шевченківський гай. Діти мали можливість побачити старовинні будівлі з різних областей України, побувати у старій сільській школі, оглянути такі господарські речі, як ночви, діжку, прасувальний станок, козацький човен і т.п. У музеї представлений одяг, знаряддя праці та інші предмети, які використовували у повсякденному житті. Тут треба побувати, щоб відчути атмосферу того часу і зрозуміти народну культуру українського народу.

Під час екскурсії малі і старші відвідувачі отримали незабутні враження. Адже це чудовий час досліджувати рідні місця та відкривати для себе цікаві факти.

   

 

   

 

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень