A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Незвичайну словесно-віртуальну подорож французькою мовою здійснила Лариса Гучок, вчитель ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», учасниця конкурсу «Вчитель року-2019».

Дата: 13.12.2018 12:06
Кількість переглядів: 350

Незвичайну словесно-віртуальну подорож французькою мовою здійснила Лариса Гучок, вчитель ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», учасниця конкурсу «Вчитель року-2019». Вона й посіла третє місце у нелегкій боротьбі, що тривала чотири дні.

З успіхом пройшла відбірковий етап 5-6 грудня на базі Французького альянсу у Львові, увійшовши  у п'ятірку кращих. 11-12 грудня відбувся фінальний етап, в якому оцінювалась дослідницько-пошукова діяльність. Завершилось конкурсне випробування уроком французької мови у 7 класі, проведеним у Львівській  спеціалізованій школі № 37. Журі відзначило високу компетентність, творчий підхід, глибокі знання іноземної мови, широкий діапазон мислення учителя, неординарне бачення викладання предмета, про що свідчить конкурсне випробування «Тестування з фахової майстерності» та «Практична робота». Вітаємо Ларису Олександрівну з перемогою з найкращими побажаннями нових творчих звершень.

                                                 Галина Нетреба,

                        методист районного інформаційно-методичного центру

       

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень