A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Урок доброти в НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІст.»

Дата: 06.10.2020 12:10
Кількість переглядів: 175

З метою покращення ситуації безвідповідального та жорстокого ставлення до тварин та з метою реалізації ст. 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІст.» долучився до проведення ІІІ Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин, який відзначається 4 жовтня.

 5 жовтня у навчальному закладі були проведені уроки доброти даної тематики. Їх метою було виховання відповідального ставлення до тварин. На заняттях найменші школярі розповідали про своїх домашніх улюбленців, ділилися секретами догляду за ними, читали та обговорювали оповідання «Біла мисочка в блакитний горошок»; учні середніх класів переглядали фільм «Бережливе ставлення до тварин» також з подальшим висловленням власних думок щодо нього.

Відомо, що тварини мають відчуття страху, радості, задоволення. Це можна спостерігати під час спілкування з домашніми улюбленцями, ставлення до яких має бути гуманним. Переконуємося знову, що піклування про тварин робить світ кращим!

Н. Шпак, педагог-організатор

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень