A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

«Учителем школа стоїть!». Позашкілля – це великий різнобарвний світ.

Дата: 02.10.2020 12:10
Кількість переглядів: 176

Тут зустрічаються люди різних талантів, вмінь, уподобань. Кожен гуртківець, кожен педагог це творча індивідуальність. Буський БДЮТ з року в рік підтримує створений імідж, примножує творчі здобутки, примножує найкращі традиції та має власне бачення майбутнього своїх вихованців.

Найбільш улюбленим гуртком у нашому закладі діти вибирають гурток образотворчого мистецтва, де мають можливість навчитися цьому виду мистецтва від п'ятирічного віку.

Підростають гуртківці, підростають їх вміння, знання, навички, розвивається талант, зростають вимоги до дітей, коли вони беруть участь у конкурсах. Катерина Юріївна Гачкевич – вмілий педагог, хороший товариш дітям. Не одне покоління випустила педагог зі стін позашкільного закладу. Вихованці Катерини Юріївни – переможці в  обласних і Всеукраїнських конкурсах. Олег Кіра – один із таких талановитих вихованців. Колишній гуртківець, нині студент Львівської академії мистецтв, продовжує набуті знання і вміння, які влила у душу педагог позашкіллі. Його роботи, а особливо мальовані образи, які він презентував на конкурсах дитячої творчості радували око журі. А зараз свої роботи він дарує воїнам на передовій, які передає через волонтерів на Схід.

Ще один вихованець мистецького гуртка Віталій Наконечний – продовжує розвивати талант у Львівському училищі Труша.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень