A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

30 вересня 2018 р. в День національного усиновлення 16 вихованців «Доброго серця» вперше в житті приступили до Святої Тайни Покаяння та урочистого Святого Причастя.

Дата: 18.10.2018 12:10
Кількість переглядів: 179

Святе Причастя урочисте:

Вступив Ісус у серце чисте

Молюся Господу святому

Мій Бог в мені, а я у ньому

 

 

30 вересня 2018 р. в День національного усиновлення 16 вихованців «Доброго серця» вперше в житті приступили до Святої Тайни Покаяння та урочистого Святого Причастя.

Ця подія проходила у церкві Введення в Храм Пресвятої Богородиці м. Львова. Отець Володимир спільно з молоддю церкви та педагогами протягом року готували дітей до цієї важливої події в їхньому житті. Прихожани церкви допомогли в проведенні даного обряду, та у спільній молитві розділили радісну мить у житті дітей.

«Маленькі апостоли з «Доброго серця» – саме так назвав настоятель храму отець Любомир маленьких причасників і побажав їм в продовж всього життя пронести у своїх серцях Господню Любов, Ласку та Благословення.

Співучасники цього урочистого дійства, директор Пристач Володимир Михайлович та заступник директора Горошко Орися Іванівна від імені всього колективу висловили щиру подяку священникам та парафіянам храму за постійну, благодійну участь у житті вихованців.

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень