A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

За сприяння відділу освіти Буської РДА (начальник Олійник Г.М.) 27 листопада 2018 р. відбувся круглий стіл з питання впровадження соціально-фінансової освіти для дітей дошкільного віку у форматі міжнародної  програми «Афлатот». Методичний захід прове

Дата: 27.11.2018 15:11
Кількість переглядів: 217

За сприяння відділу освіти Буської РДА (начальник Олійник Г.М.) 27 листопада 2018 р. відбувся круглий стіл з питання впровадження соціально-фінансової освіти для дітей дошкільного віку у форматі міжнародної  програми «Афлатот». Методичний захід проведено на базі закладу дошкільної освіти «Лелеченя» м. Буська.

Про перші паростки розвитку в дітей самосвідомості, підприємницького духу, ролі сім’ї та сімейних цінностей, взаємодії з іншими людьми, знання своїх прав та обов’язків засвідчили дошкільнята під час відкритих занять: у старшій групі («Будуємо палац Доброти», вих. Липак О.М., психологічний супровід Якимович С.К.) та середній – «Де живе Добро» (вих. Смага О.Б.).

Очільник освітян Бущини підкреслила, що виховувати соціально відповідальних та освічених у фінансовій сфері дітей потрібно змалку. Є уже добрі напрацювання з цього приводу. Так, освітянин, колишній директор РДБ «Добре серце» Тарас Баландюк – сьогодні успішний молодий підприємець. Він став ініціатором програми «Власна справа» й особисто виступає перед старшокласниками ЗЗСО району щодо впровадження економічних знань і майбутнього вибору професії з мультимедійними прикладами своєї діяльності. Відповідальний за впровадження основ соціальної та фінансової освіти для дітей дошкільного віку у Львівській області, методист ЛОІППО Зеленко Л.В. мультимедійно здійснила ознайомлення з діяльністю експериментальних майданчиків Львівщини з даного напряму роботи. Любов Василівна оцінила позитивно організацію щодо впровадження міжнародної програми «Афлатот» у ДНЗ «Лелеченя» (директор Сандак Т.І.). Методичний супровід провадила Гулка З.В., методист РІМЦу. Кожен з учасників трактував свою думку з різних позицій: спільним – в умовах глобалізації формувати національну ідентичність кожного вихованця.

Зіновія Гулка,

методист районного

інформаційно-методичного центру

    

    

    

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень