A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

20 листопада в Утішківській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся захід «Поспішайте творити добро», який підготували Бубела О.І. разом із учнями 7 класу та вчителем музики Бекар О.М.

Дата: 23.11.2018 12:11
Кількість переглядів: 418

20 листопада в Утішківській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся захід «Поспішайте творити добро», який підготували  Бубела О.І. разом із учнями 7 класу та вчителем музики  Бекар О.М.

Наповніть серце добротою,

Любов’ю, радістю, теплом.

А душу щедрістю святою,

І йдіть у білий світ з добром!

20 листопада в Утішківській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся захід «Поспішайте творити добро», який підготували  Бубела О.І. разом із учнями 7 класу та вчителем музики  Бекар О.М. Діти  своїм виступом  намагалися достукатися до кожного серденька  і донести, що саме людяність, діяльне добро, милосердя та любов до ближнього, а не нові технології чи багато грошей, рятує наш світ та людство від духовного та фізичного знищення. Повчальними були переглянуті притчі про «Доброго Самарянина», «Все в твоїх руках» та фотозвіт про добрі справи з шкільного життя. На завершення свята діти прикріпили маленькі сердечка з побажаннями  до «Серця доброти» і закликали присутніх частіше озиратися навколо себе та усвідомити, що поряд з нами є так багато людей, які чекають нашої посмішки, підтримки та розуміння.

                                                                           Тимоць О.С.,

педагог-організатор 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень