A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму протягом тижня в НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» було організовано та проведено ряд заході

Дата: 22.01.2019 12:12
Кількість переглядів: 209

Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності.

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму протягом тижня в НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» було організовано та проведено ряд заходів: книжкова виставка літератури «Україна – єдина країна», конкурс малюнків серед учнів початкових класів «Моя Батьківщина», виховні години у старших класах та круглий стіл «Україна – єдина, соборна держава».

Під час заходів учні висловили впевненість у необхідності будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

Карпа О.Я.,

вчитель історії

      

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень