A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Ми вдячні Богові за маму

Дата: 14.05.2019 12:14
Кількість переглядів: 160

Мама – одна людина. Але це і друг, і порадник, і вчитель, найважливіший глядач чи найвимогливіший суддя. Де б ми не були і ким би ми не стали, наша мама завжди буде любити і гордитись нами.

Кожного року у другу неділю травня ми віддаємо шану найріднішим людям – дорогим ненькам. Цьогоріч напередодні свята учні 3 та 5 класів Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. запросили своїх мам на родинне свято «Ми вдячні Богові за маму», подарувавши їм приємні хвилини відпочинку. Зі сцени лунали зворушливі слова вдячності, школярі виконали задушевні пісні про наймиліших серцю людей. Сльози радості з’явилися на очах присутніх від танцювальних композицій «Серце матері», «Квіти для мами», інсценізації «Лісова пригода». П’ятикласники разом з класним керівником Данилихою О. М. пригостили своїх матусь святковим тортом і запашною кавою.

Мамо! Хай буде світлим кожен твій день. Кожна хвилина. Бо ти не тільки нас народила. Своєю безмежною любов’ю ти навчила нас бути відданими, працелюбними, добрими, милосердними. І не зникне благородство, людяність, поки на світі є матері.

Руда Н.Т., заступник директора з ВР

   

 

   

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень