A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Пізнавальна екскурсія на Ожидівський млин

Дата: 31.10.2019 12:15
Кількість переглядів: 223

З метою виховання любові до рідного села, його мешканців, поваги до традицій історії минулого, бережного відношення до результату праці мешканців села, цими погожими днями учні 3-А та 3-Б класів Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом класоводів Запоточної Г.Р. та Гудими Л.М. здійснили пізнавальну екскурсію на ТзОВ "Ожидівський млин".

Діти дізналися, що це сучасний млинний комплекс з пропускною спроможністю понад 100 тонн борошна за добу. Підприємство виготовляє борошно вищого гатунку та 1 сорту, а також пшеничні висівки.

За словами директора підприємства ТзОВ "Ожидівський млин" Василя Шалеви, для випуску готової продукції використовується закордонне сучасне обладнання та сировина місцевих фермерських господарств.

На підприємстві функціонує лабораторія ,де працює наша мешканка Надія Сахно. п. Надія ознайомила дітей з роботою лабораторії. Лабораторія оснащена сучасними сертифікованими вимірювальними приладами, що дає змогу досліджувати якість сировини (зерна пшениці), а також готової продукції (борошна).

А ще учні висловили подяку за важливу, відповідальну і нелегку працю всіх тих, хто працює на цьому сучасному підприємстві.

   

 

    

 

   

 

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень