A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

21 листопада в Україні відзначали День Гідності та Свободи, в Ожидівський ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ряд заходів, присвячених Революції Гідності.

Дата: 22.11.2018 12:27
Кількість переглядів: 203

21 листопада в Україні відзначали День Гідності та Свободи.
З метою вшанування патріотизму й мужності громадян, які у листопаді 2013, лютому 2014 років стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, у Ожидівський ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ряд заходів, присвячених Революції Гідності.

У кожному класі, згідно графіку, пройшли виховні години на теми: «День Гідності й Свободи – крок у Європу»,  «Революція Гідності: п’ять  років  потому». Бібліотекарем школи Лисак О. Я. було оформлено книжкову виставку «Бійці невидимого фронту», а 23 листопада відбувся концерт-реквієм, приурочений 5 річниці Дня Гідності і Свободи, який підготували учні 8 класу разом із вчителями Дрозд Г. Р. та Покінською М. І.

В дитячих виступах відчувався патріотичний дух молодого покоління. Програма супроводжувалася слайдами з презентації, перепліталася задушевними патріотичними піснями  у виконанні Дяків Андріани (5 кл.), Лапанюк Вікторії (10 кл.), Дрозд  Оксани, Дрозд Марії (10 кл.), вокальних ансамблів п’ятикласників та старшокласників.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять мужніх патріотів, які віддали своє життя за незалежність України під час подій на Майдані та в зоні АТО.

          Адже кожен із нас повинен пам’ятати, що обраний українським народом шлях хоч і важкий, але незворотний. Трагічні події 2013 року тривають і досі. Гідність не купиш за гроші. Вона або є, або її не має.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень