A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

«У нашій пам’яті Ви назавжди лишились» під такою назвою учнівське самоврядування Сторонибабської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом з педагогом-організатором Рурак Л.В. підготували лінійку-реквієм, присвячену Дню Гідності та Свободи.

Дата: 22.11.2018 12:32
Кількість переглядів: 213

Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її , країна гарячої любові до народу і чорної йому зради, довгої вікової героїчної боротьби за волю. «У нашій пам’яті Ви назавжди лишились» під такою назвою учнівське самоврядування Сторонибабської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом з педагогом-організатором Рурак Л.В. підготували лінійку-реквієм, присвячену Дню Гідності та Свободи.

Організовано книжково-журнальну виставку «Україна – країна нескорених». Учні 9-11 класів переглянули фільм «Кіборги». Трагічні події в Україні  тривожать, та не залишають байдужими жодного українця. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвували своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень