A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Нас навіки школа поєднала, юність в нас була на всіх одна…

Дата: 05.02.2020 12:33
Кількість переглядів: 420

Щороку прилітають, мов лелеки із далеких країв, до рідної Олеської школи її вдячні вихованці, припадають до цілющого і життєдайного джерела – джерела знань і людської мудрості, по-новому переживають усі приємні моменти незабутнього шкільного життя.

Не за синіми високими горами,
Не за дальніми глибокими морями,
А в Олеську – казковім, мальовничім
Нас до себе рідна школа знову кличе.

У кожного з нас є чарівне, казкове місце, де повітря прозоріше, трава зеленіша, де небо синіше і сонечко яскравіше. Це єдине місце на землі, де можна спокійно посидіти, помріяти, або ж хоча на декілька хвилин повернутися в безтурботне дитинство. Таким місцем є ШКОЛА! Адже переступивши її поріг, ми опиняємося у казці, де провели 9, 10 чи 11 років, де навчились цінувати дружбу, поважати старших, де знайшли своїх вірних друзів і навіть перше кохання…

Щороку прилітають, мов лелеки із далеких країв, до рідної Олеської школи її вдячні вихованці, припадають до цілющого і життєдайного джерела – джерела знань і людської мудрості, по-новому переживають усі приємні моменти незабутнього шкільного життя. Цьогоріч святкове дійство відбулося 1 лютого, а створили його у ретро-форматі учні 11 класу (класний керівник Максименко Л.Я.) У теплій атмосфері родинного свята ми зустрічали випускників-ювілярів: 1975, 1990, 2000, 2005, 2010 років.

У привітальному слові директор ОЗНЗ Кольба С.Я. зазначила, що, шануючи столітню історію школи, ми ідемо в ногу з часом. Серед досягнень – щорічні перемоги у предметних олімпіадах, участь у різноманітних конкурсах, високі результати ЗНО, покращення матеріально-технічної бази, співпраця з польським школами (м. Хмельник). Дирекція та педагогічний колектив радіють з того, що колишні вихованці стали справжніми людьми, що у серцях учнів рідна школа є святим і незнищенним храмом науки і мудрості.

Милозвучно лилися улюблені мелодії дитинства, щоразу нагадуючи випускникам про такі далекі і водночас близькі шкільні роки. З почуттям гордості за рідну школу одинадцятикласники подарували присутнім чарівні заспіви: «Ой летять лелеки», «Найкраща школа»(Ліля Костишин), «А нам було добре з вами» (Юля Пятночка). А пісні-кавери стали своєрідним талісманом юності для старшого покоління. Учениця 6 класу Юля Пастух порадувала майстерним виконанням гуморески, танцювальний гурток (керівник Ольга Максимюк) – запальним народним танцем. Дівчата та хлопці оригінально зіграли сценки «Батьківські збори»(Святослав Петришин, Тарас Нестер), «Стецькові женихання» (у головній ролі Оксана Панас), «Вчитель української мови заміняє урок фізкультури» (у ролі вчителя Наталя Сухоставська), «Класна дама»(Софія Гаврилюк, Христина Войтович), танцювальний батл та інші. А молодші школярі (Артем Кітлярчук, Анастасія Пасельська, Вікторія Богацька, Максим Осадчий) продемонстрували вміння й артистизм сучасних дітей.

Завершальним акордом свята стала емоційна гра «Музичний стілець», де випускники мали можливість бути не просто дійства пасивними спостерігачами, а веселитися разом з теперішніми школярами. Той заряд веселощів, оптимізму та енергії, який дарують такі зустрічі, додає нам сил, змушує прагнути до нових висот і надовго залишається в памяті учнів і вчителів.

Дорогі випускники! Малюйте своє життя. Експериментуйте. Розфарбовуйте дивними фарбами. Шукайте насолоду і щастя у кожному дні. І памятайте: щорічно в цей час рідна школа чекає на ВАС!

Максименко Л.Я., класний керівник 11 класу

 

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень