A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З 19 по 23 листопада у Сторонибабській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів з метою вшанування пам’яті жертв голодомору, які були спрямовані на донесення до школярів масштабів жорстокості, з якою винищували український народ, виховання осо

Дата: 26.11.2018 12:34
Кількість переглядів: 176

Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано  і життя людини, і життя країни. І сьогодні через 85 років жахливо ступати болючими стежками страшної трагедії, яка розігралася на благословенній землі квітучого українського краю.  Голодомор 1932-1933 років-одна з найбільших трагічних сторінок історії українського народу.

З 19 по 23 листопада у Сторонибабській ЗОШ І-ІІІ  ступенів було проведено ряд заходів з метою вшанування пам’яті жертв голодомору,  які були спрямовані на донесення до школярів масштабів жорстокості, з якою винищували український народ, виховання особистої стурбованості кожного за події тих років. Під керівництвом педагога-організатора був проведений загальношкільний урок «Скорботна пам’ять поколінь». Шкільним бібліотекарем була організована тематична виставка «Трагічні уроки історії». Класні керівники організували перегляд  відео- та фотоматеріалів, що дали змогу унаочнити жорстокі факти із життя українського народу у 1932-33 роках. Учнями початкових класів була проведена акція «Незабудки пам’яті». Учасники гуртка «Умілі руки» (керівник Дідух О.Р.) виготовили тематичні композиції, які будуть передані до місцевої церкви.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень