A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Радість дитинства – роки шкільні

Дата: 04.02.2020 12:35
Кількість переглядів: 194

Уже традиційно у першу суботу лютого в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходить вечір зустрічі з випускниками. Цьогоріч на свято прибули випускники-ювіляри, які закінчили школу у 1980, 1985, 1990, 1995, 2000, 2005, 2010 роках, а також випускники інших років. Теплими словами та найкращими побажаннями зустріла гостей директор школи Топорівська С. Л., яка розповіла чим живе школа сьогодні, щиро подякувала випускникам за те, що вони не забувають стежину в рідну домівку дитинства.

На сповідь до Альма-матері зійшлись її учні: молоді і не дуже, здалека і зблизька, щасливі, веселі, і трішки збентежені. Тут було все: мелодія шкільного дзвоника, як символ дитинства, привітання вчителів, сльози радості, спогади і розповіді про минуле. Колишні учні мали змогу побувати у своїх класах, пройтись шкільними коридорами, побачити, на скільки змінилась школа з часу їх навчання, переглянути шкільні фотографії та згадати, якими вони були безтурботними малюками.

Святковий настрій присутнім дарували організатори свята – одинадцятикласники (кл. керівник Пилипчук Г.В). Концерт, який тривав близько двох годин, подарував гостям чимало приємних хвилин. Зокрема, пісні у виконанні Вікторії Лапанюк, Оксани та Марічки Дрозд, вокального ансамблю четвертокласників (керівник Олійник У.І.). Побували глядачі також на імпровізованій виховній годині в 11 класі, побачили, як навчаються дітки у НУШ, переглянули відеоролик «Рідна школа», який підготував учень 11 класу Шелемба Сашко. Змістовними були і розповіді-спогади випускників про цікаві й кумедні випадки із шкільного життя. А пам’ять про тих, які не змогли прийти,бо вже відійшли у вічність, вшанували хвилиною мовчання.

Велика подяка учням та учителям, які долучилися до підготовки чудового вечора: педагогу-організатору Дрозд Г. Р., заступнику директора з НВР Рудій Н. Т., учителю образотворчого мистецтва Якимів Г. М.

Хоча і не можливо передати все те, що було на зустрічі, але ці фото допоможуть тим, хто не прийшов, відчути себе часткою дійства.

   

 

   

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень