A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Учні 5-9 класів НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» Буського району разом з класними керівниками Давидовською Н.П., Боярською Л.М. та Гораном Н.В. 5 лютого 2019 р. відвідали Музей визвольної боротьби України в м. Львові.

Дата: 06.02.2019 12:37
Кількість переглядів: 200

Учні 5-9 класів НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» Буського району разом з класними керівниками Давидовською Н.П., Боярською Л.М. та Гораном Н.В. 5 лютого 2019 р. відвідали Музей визвольної боротьби України в м. Львові. В музеї школярі мали змогу побачити усі етапи боротьби за Самостійну Українську державу, починаючи з початку ХХ століття до сьогодення. Побачене та почуте дало можливість учням краще зрозуміти складні і трагічні сторінки нашої історії, ту жертовність кращих синів та дочок нашої нації, які, незважаючи на всі перешкоди, боролись, гинули, але не встали на коліна перед ворогом і здобули Українську Державу.

Учасники екскурсії отримали незабутні враження від побаченого. Діти із захопленням слухали розповіді екскурсовода, пройнялися героїзмом наших попередників та сучасників.

Підставська Л.І.,

директор школи

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень