A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Учні 5-9 класів НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» Буського району разом з класними керівниками Давидовською Н.П., Боярською Л.М. та Гораном Н.В. 5 лютого 2019 р. відвідали Музей визвольної боротьби України в м. Львові.

Дата: 06.02.2019 12:37
Кількість переглядів: 167

Учні 5-9 класів НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» Буського району разом з класними керівниками Давидовською Н.П., Боярською Л.М. та Гораном Н.В. 5 лютого 2019 р. відвідали Музей визвольної боротьби України в м. Львові. В музеї школярі мали змогу побачити усі етапи боротьби за Самостійну Українську державу, починаючи з початку ХХ століття до сьогодення. Побачене та почуте дало можливість учням краще зрозуміти складні і трагічні сторінки нашої історії, ту жертовність кращих синів та дочок нашої нації, які, незважаючи на всі перешкоди, боролись, гинули, але не встали на коліна перед ворогом і здобули Українську Державу.

Учасники екскурсії отримали незабутні враження від побаченого. Діти із захопленням слухали розповіді екскурсовода, пройнялися героїзмом наших попередників та сучасників.

Підставська Л.І.,

директор школи

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень