A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

ДНЗ «Лелеченя» м. Буська: травневий калейдоскоп

Дата: 03.06.2019 12:38
Кількість переглядів: 230

Ось і закінчився навчальний рік, розпочато літньо-оздоровчий період. Малечі саме час відпочити, а особливо дошкільнятам, які готуються вже у вересні стати справжніми школярами. Саме травень був найщедрішим на дитячі усмішки, свята та розваги.

В період з 13 по 17 травня 2019 р. ДНЗ «Лелеченя» м. Буська гостинно запросило у свої обійми родини вихованців на свята: «Родино, родино, від батька до сина», «Матусю рідненька» (старша група: вихователь Липак О.М., помічник вихователя Ковалик О.М., практичний психолог Якимович С.К., середня група: вихователь Стельмащук Л.А., помічник вихователя Соляревич Н.В., молодша та ясельна група: вихователь Смага О.Б., помічники вихователя Галкіна Г.А., Сорока В.А.).

Власноруч виготовлені листівки, смаколики стали справжніми подарунками для найрідніших.

29.05 2019 року проведено загальні батьківські збори «Найцінніший скарб кожного народу – це його діти! (за С. Русовою)»

Найурочистішим завершенням навчального року та Тижня родини стало величне, емоційно-збагачене враженнями свято « Прощавай, дитячий сад!» (вихователі Липак О.М., Галайко Л.М, вихователь-методист Якимович С.К., помічник вихователя Ковалик О.М.). Саме на цьому святі вкотре побачили, які ж наші діти веселі, талановиті, запальні у танцях, з чудовим декламуванням віршів. І хоча були сльози радості на батьківських щоках та щирі аплодування, гордість за таких випускників вкотре довели, що наші дошкільнята-лелеченята – найкращі!

Т. Сандак, завідувач ДНЗ «Лелеченя»

   

 

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень