A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Атестація – пора жнив для педагогів

Дата: 06.04.2019 12:40
Кількість переглядів: 274

    05 квітня 2019 року завершила свою роботу атестаційна комісія ІІ рівня при відділі освіти Буської РДА (голова Олійник Г.М.).

    Учасників атестації та членів атестаційної комісії привітала Сай Тетяна Петрівна, заступник голови Буської РДА. Вона зауважила, що праця педагога – це особливе покликання, яке вимагає жертовної праці, безмежної любові до дитини, прагнення постійного професійного вдосконалення і обов’язку поширення набутого досвіду.

     Учителі закладів загальної середньої освіти району представили свій досвід викладання навчальних предметів у форматі підготовки і отриманих учнями за попередні роки результатів ДПА і ЗНО, досягнуті успіхи в різноманітних  конкурсах і предметних олімпіадах.

      Педагоги початкової ланки розповіли про переваги і труднощі в реалізації програми Нової української школи, використання дидактики і новітніх методик у роботі  з учнями 1 класу та дотримання принципу наступності дошкільної і початкової освіти.

     Відбулася відверта розмова з педагогами про здійснення військово-патріотичного, трудового, духовно-морального виховання підростаючого покоління, пропагування  здорового способу життя, а також про завдання і перспективи освітніх закладів району.

     Із результатами чергової атестації вчителів привітала начальник відділу освіти Олійник Галина Михайлівна.

Ганна Максим,

 заступник голови АТ,

завідувач  РІМЦ відділу освіти Буської РДА

        


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень