A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Закон на нашій землі

Дата: 16.12.2019 12:41
Кількість переглядів: 171

З 9 по 13 грудня 2019 року у Буському РДБ «Добре серце» проводився Всеукраїнський тиждень права «Закон на нашій землі», мета якого – підвищення ролі правової освіти серед вихованців, виховання поваги до закону і прав людини.

09.12.2019 р. було проведено лінійку «Всеукраїнський тиждень правових знань» під час якої Горошко О.І. повідомила про напрямки роботи, розповіла чому та з якого часу проводиться в Україні Всеукраїнський тиждень права.

Практичний психолог Бедецька У.В. під час інтерактивної гри «Життя без насильства» розкрила сутність життя без насильства. Випустили разом з дітьми стіннівку « Я маю право…, я виконую обов’язки». Вихователі груп Лось А.М. та Штрайхер М.Г. провели виховні години «В країну прав» ( сторінками Загальної декларації прав людини».

У правовому турнірі «Я маю право… я знаю право», який провела Горошко О.І. змагались дві команди «Розумники», «Праволюби» діти демонстрували свої правові знання, які отримали як у школі так і під час виховної роботи у дитячому будинку. На завершення діти взяли участь у правовому флешмобі «Серцем до серця».

Подібні заходи зацікавлюють вихованців у вивченні правознавства, розширюють правові знання, формують уміння співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання у повсякденному житті.

   

 

      

 

       

   

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень