A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З метою виховання глибоких патріотичних почуттів, вдячності тим, хто захищає рідну землю, формування активної позиції школярів щодо цілісності держави та захисту її кордонів 5-6 грудня в Ожидівській ЗОШ І–ІІІ ступенів було проведено ряд заходів, приу

Дата: 07.12.2018 12:43
Кількість переглядів: 228

З метою виховання глибоких патріотичних почуттів, вдячності тим, хто захищає рідну землю, формування активної позиції школярів щодо цілісності держави та захисту її кордонів 5-6 грудня в Ожидівській ЗОШ І–ІІІ ступенів було проведено ряд заходів, приурочених Дню Збройних Сил України. Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

Школярі 5-11 класів долучилися до акції «Свічка захисника», засвітивши лампадки на могилах полеглих за волю України. Згідно плану роботи школи у кожному класі було проведено інформаційні вісники «На захист рідної землі».

Вчителем фізичної культури Батюком Р.В. були організовані спортивні змагання між юнаками 9 та 10 класів «Нумо, хлопці», на яких вони продемонстрували свої морально-вольові якості: силу волі, наполегливість, рішучість, упевненість, взаємопідтримку. Хлопці брали участь в естафетах «Біжи обережно», «Перестрілка», «Літак», «Переправа», «Артреслінг». Перемогу здобула команда юнаків 10 класу «Січові Стрільці».

Директор школи Топорівська С.Л. привітала майбутніх захисників із святом і нагородила грамотами команду переможця.

Учасники заходів зрозуміли, що ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо-жовтий прапор свободи в нашій державі Україні.

   

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень