A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Дитинство моє веселкове

Дата: 04.06.2019 12:44
Кількість переглядів: 286

Діти – наш найдорожчий скарб, це наша гордість, радість і наше майбутнє, бо саме в дітях ми хочемо бачити здійснення мрій та сподівань і прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свій рід та рідний край. Одним із найголовніших обов’язків є турбота, захист свободи та прав дітей.

У перший день літа учні 2-х класів Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з класними керівниками Гудимою Л.М. та Запоточною Г.Р. провели екскурсію у зоопарк «Лімпопо» с. Меденичі, а 3 червня п’ятикласники (кл. керівник Данилиха О. М.) відвідали музей-аптеку, фабрику шоколаду  та зоологічний музей м. Львова.

Для учнів 7 класу (вч. Якимів Г.М.) було проведено майстер-клас по виготовленні ляльки-мотанки.

Та найбільш дітей захопила квест-гра «Ми діти свого народу», яку підготували вчителі Руда Н. Т. та Дрозд Г. Р. Учасники змагань показували свої знання на станціях «Інтелектуальній», «Національно-народознавчій», «Історичній», «Музичній», «Туристичній», «Спортивній», «Magic English». Перемогу здобула команда «Ромашка». Так школярі святкували День захисту дітей. Як завжди безпосередність та активність учнів створили просто неповторну атмосферу та передали усім чудовий настрій. Переосмислюючи усе, що відбувалося під час святкування хочеться сказати: дитина – найвища цінність і смисл життя, пам’ятаймо про це!

   

 

   

 

    

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень