A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

«Добре серце» – перемагає!»

Дата: 29.11.2019 12:46
Кількість переглядів: 200

Уже понад кілька років в період підготовки до свята Миколая обласним центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" проводяться фізичні змагання в Новомилятинській ЗОШ І-ІІІ ст., учасниками яких є вихованці дитячого будинку «Добре серце» с. Новий Милятин та учні школи. Такі змагання відбулися 25.11.2019 р.

Всього у спортивних змаганнях взяли участь три команди, а саме команда "Леви" (вихованці дитячого будинку "Добре серце"), команда "Кмітливі" та команда "Дужі" (учні місцевої школи), всього по десять учасників у кожній команді.

Після привітання команд та представлення плакатів, розпочалися самі змагання. Під час ігор-естафет: "Біг в обручі ", "Біг із м’ячами", "Стрибки в обручі", "Спортивна вікторина" та інші, учасники команди "Леви" показали свою швидкість, спритність, витривалість, вміння співпереживати за команду. Особливо добре проявили себе у спортивних змаганнях вихованці Віхоть Олексій, Віхоть Сергій, Морозюк Віталій, Ящук Світлана, Томашкова В. Хочеться відзначити також спортсменів із команди "Леви" – Данилів Таїсію, Масло Адріану, Генько Вероніку, Пилипчука Владислава, Ящука Сергія, які теж у нелегкій боротьбі із суперниками виборювали першість для команди.

У напруженій боротьбі, палкій підтримці уболівальників, перемогу здобула команда "Леви" – І місце, вона здолала своїх однолітків із команди "Дужі" – ІІ місце та "Кмітливі" – ІІІ місце.

В кінці змагань до учасників із словами привітання та подяки звернувся Татарин Дмитро, Пасічник Богдан, які подякували всім учасникам змагань, нагородили медалями та подарунками. А вчитель фізичної культури школи Банах П.П. запросив учасників та гостей зробити загальне фото на пам'ять.

   

 

   

 

     

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень