A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

В Утішківській ЗОШ І-ІІ ст. Свято Першого дзвоника пройшло організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями

Дата: 05.09.2018 12:48
Кількість переглядів: 446

Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. День Знань - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. 

В Утішківській ЗОШ І-ІІст. Свято Першого дзвоника пройшло організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року. Особливим свято є не тільки для першокласників, але і для найстарших учнів, бо це останнє свято Першого дзвоника в рідній школі.  Традиційно для дев’ятикласників новий навчальний рік розпочався з Першого уроку, тема якого «Україна – країна нескорених». Це урок патріотизму, громадянськості, мужності та людяності, на якому були присутні батьки учнів, директор школи Межвінська Галина Ярославівна, гості. В ході уроку класний керівник Дендюк Олена Ярославівна розповіла про трагічні події, які відбувалися на Майдані 2014 року, зазначила, що Євромайдан став символом боротьби, пробудив приспану десятиліттями національну свідомість нашого народу. Діти декламували вірші, присвячені полеглим за свободу, співали пісні. Присутні переглянули відеосюжет «Небесну сотню, Господи, прийми».   Завершився урок хвилиною молитовної  задуми, яка була присвячена усім героям. Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній пам’яті.

                                                                                           Дендюк О.Я.

          


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень