A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Професійний розвиток учителя НУШ

Дата: 06.02.2019 12:49
Кількість переглядів: 185

5 лютого 2019 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» відповідно до плану роботи РІМЦ відбувся семінар-практикум для учителів початкових класів ЗЗСО «Професійний розвиток учителя НУШ».

Тренери Пацалон Г.М. (НВК «Чанизька ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ»), Чеховська Г.П. (НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка») звернули особливу увагу на організацію ефективного освітнього середовища, залучення батьків до педагогічної взаємодії. Педагоги ділились досвідом щодо використання різноманітних форм інтегрованого навчання, організації виховної роботи, нових підходів до становлення дитини в сучасній початковій школі, ведення документації класного керівника.

Ковалик О.Я., учитель ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1» провела майстер-клас з використання LEGO у навчанні учнів перших класів.

У результаті зацікавленої, ініціативної і творчої роботи педагоги розширили горизонт своїх знань як теоретичних, так і практичних.

Під час професійного спілкування вчителі також обговорили пілотний проект щодо сертифікації педагогів, типове положення про проведення супервізії та використання навчально-методичних матеріалів НУШ.

Людмила Гарбіч, методист районного

інформаційно-методичного центру

відділу освіти Буської РДА

      

   

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень