A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Герої не вмирають

Дата: 20.02.2019 12:54
Кількість переглядів: 271

Нехай же вам, герої, віддає

Святий Петро ключі від того,

Де убієнний ангелом стає,

Бо він герой – герої не вмирають.

Герої не вмирають. Просто йдуть.

Із поля бою – в небо. В лицарі – зі смерті.

Пливуть човни, пливуть човни.

Пливуть

«Героям слава», – вписано у серці.

 

У Новомилятинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Буського району до Дня Героїв Небесної Сотні та Дня вшанування учасників бойових дій  на території Афганістану вчителем історії Павлюк Г.П. 18 лютого було проведено загальношкільну лінійку-реквієм, мета якої – вшанувати патріотизм і мужність  громадян країни, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

На виховній годині 19.02 на тему «Небесна Сотня у вирій відлетіла», яку провела Приступа К.П., був присутній односельчанин, учень нашої школи, учасник Майдану – Сірий Іван Іванович. З його розповідей учні мали змогу  детальніше дізнатися про події 20 лютого 2014 року: про жертовність та героїзм українського народу, відданість волонтерів та підтримку усього населення. Було переглянуто відеоролик «Марш Захисників України у Львові».

Заступник директора з виховної роботи Михайлів Л.П. з учнями та педагогами школи провела  майстер-клас: «Лялька-мотанка «Ангел-оберіг». Ангелів подарунували воїнам ООС. Мельник Г.Р. та  класні керівники 1-2 класів  влаштували поминальний флешмоб під назвою «Герої не вмирають» Біля стенда Героїв Небесної Сотні зібрались  діти, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття та учасників «афганської» війни.

 

Михайлів Любов Петрівна,

заступник директора з виховної роботи

Новомилятинської ЗОШ І-ІІІ ст.

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень