A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Тиждень з протидії булінгу в Буському РДБ « Добре серце»

Дата: 30.09.2019 12:55
Кількість переглядів: 203

В рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу в Буському РДБ «Добре серце»  проводилися різноманітні правопросвітницькі заходи.

Сьогодні серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми відносно один одного. Останніми роками визнано поширення такого явища, як шкільний булінг.

Метою нашої роботи було попередження  проявів булінгу, а саме жорстокості та насильства серед дітей, профілактики злочинів та правопорушень в дитячому середовищі; ознайомлення педагогічних працівників, дітей з поняттями, формами та структурою булінгу; виховання в дітей почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства; розвивання вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формування навики відповідальної та безпечної поведінки.

Упродовж тижня роботи з дітьми та педагогами практичний  психолог Бедецька У.В.  та соціальний педагог Кліщинська О.М. проводили наступні заходи: перегляд відеороликів з подальшим обговоренням «Булінгу скажемо ні», розвивальне заняття «Булінг в дитячому середовищі», проведено індивідуальні бесіди з дітьми схильними до різного виду насильства, Флешмоб «Булінг – STOP!», для педколективу та вихованців розроблено пам’ятки по протидії булінгу.

В. Пристач, директор РДБ "Добре серце"

   

 

   

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень