A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

День Революції Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2019 12:56
Кількість переглядів: 193

У четвер, 21 листопада, українці відзначають одне з нових, але знакових днів в історії України – Революція Гідності та Свободи.

Учні та педагоги ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» в цей день вшанували патріотизм і мужність наших співвітчизників, які у листопаді 2013 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

У школі було проведені ряд заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи. Учні 10-Б класу разом з вчителем історії Магерою І.І. підготували інформаційні хвилини, якими поділились з 5-9 класами. У фойє школи була представлена тематична виставка «З Україною в серці». Також учні 9-х, 10-х класів були залучені до кінолекторії з переглядом документального фільму під назвою «Небесна сотня. Зима, що нас змінила». Класні керівники Сторонянська І. І. та Гаврилюк В. В. разом зі своїми класними колективами організували похід до пам‘ятника Героїв Небесної Сотні, де вшанували хвилиною мовчання загиблих на Майдані. Також звучав гімн та патріотичні гасла «Слава Україні».

До проведених заходів також долучились учні початкової школи. 3-А та 3-Б класи разом з класними керівниками Постолюк І. В. та Діжак О. Я. , які взяли участь в акції «Голуб Миру» та переглянули пізнавальні відеоролики.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Гулка Зоряна Василівна, педагог-організатор

   

 

   

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень