A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Тиждень безпеки дитини в Ожидівській школі

Дата: 15.05.2019 12:56
Кількість переглядів: 169

В Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. в рамках Тижня (06.05-10.05.2019 р.) було проведено ряд виховних заходів, метою яких було поліпшення якості освітнього процесу з питань особистої безпеки та захисту життя дітей; пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я.

Робота була комплексною та різноплановою. У школі було оновлено куточок безпеки, класними керівниками 1-2 кл. (Задолинна М. Є., Запоточна Г. Р., Гудима Л. М.) проведено бесіди «Дорога до школи», «Стій! Увага! Йди!» Учні 3-4 класів взяли участь у рольових іграх «Ми пішоходи», а вчитель основ здоров’я Сулипа Г. Я. організувала для учнів 6-10 класів перегляд відеороликів «Як поводитися при виявленні  невідомих предметів», «Вибухонебезпечні знахідки». У кожному класі, згідно графіку, пройшли виховні години «Школа безпеки». Учасники команди ЮПЛ «Перехрестя» провели тематичний виступ з безпеки життєдіяльності «Живи цікаво та безпечно» (вч. Дрозд Г. Р., Руда Н. Т.).

6 травня 2019 року учні 6-7 класів відвідали 44-й Державний пожежно-рятувальний пост 14-ї пожежно-рятувальної частини смт. Олесько.

Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Командир відділення, старший лейтенант пожежної частини Гогоша Олег розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні.

Неможливо передбачити всі ситуації, які можуть загрожувати життю і здоров’ю дитини. Ми й не ставили собі це за мету, а намагалися лише розглянути найтиповіші ситуації та основні правила запобігання безпеки.

Дрозд Г.Р., педагог-організатор

   

 

   

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень