A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

І знову починається весна…

Дата: 05.03.2019 12:59
Кількість переглядів: 242

          Саме так: знову починається краса. Краса в усьому: краса розквіту землі, кохання, краса у ніжності дівчат, у загадковості хлопців. Перший день весни, а надворі ще холодно. Але прислухайтесь до себе і відчуєте, як бринить у вашому серці маленький дзвіночок. То дзвіночок надії, яка повертається до нас із весною, із прекрасним святом чарівності і любові.

         1 березня десятикласники Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. (кл. керівник Пилипчук Г. В.) запросили учителів та старшокласників на розважальну програму «Кохання з першого погляду». Учасники програми змагалися у конкурсах: «Оратори», «Віднайди свою половинку», «Компліменти», «Пантоміма», «Подарунок», «Солодкий мандарин».

           Переможцями стали Савчук Юля (9 кл.) та Покровецький Остап (8 кл.). Цікаві конкурси перепліталися з ліричними віршами про прекрасні почуття, танцювальними композиціями, із сучасними піснями у виконанні солістів Лапанюк Вікторії, Деми Анастасії, Сень Юлії, дуету у складі Дрозд Оксани та Марії, вокального ансамблю учнів 10 класу.

        На завершення ведучі вечора побажали присутнім, щоб завжди у житті були кохання і любов. Чекайте чистого кохання і воно обов’язково прийде до ваших сердець.

 

Дрозд Г.Р., педагог-організатор

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень