A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

В Утішківській ЗОШ І-ІІст. з цієї нагоди класні керівники провели виховні години по класах «Ми вільні, ми гідні…», учнівським самоврядуванням було оформлено виставку малюнків «Герої не вмирають».

Дата: 22.11.2018 13:02
Кількість переглядів: 207

          21 листопада українці відзначили День Гідності та Свободи, який показав світу, що український народ боровся і боротиметься за свою волю та незалежність. Борці за свободу – люди, які будуть жити в нашій пам’яті вічно. Ми, їхні нащадки та послідовники, не маємо права забути про тих, хто виборював і продовжує здобувати для нас свободу, незалежність та гідність.
             В Утішківській ЗОШ І-ІІст. з цієї нагоди класні керівники провели виховні години по класах «Ми вільні, ми гідні…», учнівським самоврядуванням було оформлено виставку малюнків «Герої не вмирають». Педагог-організатор Тимоць О.С. та вчитель історії Гулка О.М. підготували виховний захід «Україна – країна нескорених». Під час заходу школярі присвятили загиблим героям чимало патріотичних пісень, декламували вірші очевидців Майдану. Влучно, чітко і не без щему у серці учні ознайомили присутніх на заході із хронологією визначальних подій народного руху за незалежність, свободу та самовизначення, особливий акцент роблячи на нещодавніх кривавих подіях у серці столиці та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Тимоць О.С.,

педагог-організатор

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень