A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

У неділю, 14 жовтня, наша країна відзначає День захисника України. В цей день відзначають одразу чотири свята та пам’ятні дні, пов’язані з різними історичними подіями.

Дата: 12.10.2018 13:04
Кількість переглядів: 193

У неділю, 14 жовтня, наша країна відзначає День захисника України. В цей день відзначають одразу чотири свята та пам’ятні дні, пов’язані з різними історичними подіями. Свята встановлені  з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.

Протягом тижня в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. до Дня захисника України було проведено ряд заходів. Насамперед педагогічний колектив долучився до районної акції «Подаруй вишиванку воїну АТО». Колектив передав дві святкові вишивані сорочки для наших захисників.

10 жовтня учні 9-10 класів разом із вчителями історії Топорівською С.Л., Рудою Н.Т. побували у смт. Красне, де відвідали  місцевий краєзнавчий  музей головнокомандувача Української Повстанської Армії В.Кука. Учні ознайомилися з експозицією , присвяченою  звитяжній боротьбі УПА.

11 жовтня, у четвер, у школі традиційно відбулися «Козацькі забави» для учнів 5-11 класів. Учні брали участь в різних конкурсах, демонстрували своє вміння у спортивних естафетах. Важливим був той факт, що свято проходило в дусі патріотизму, адже гостем свята був мешканець села, учасник АТО Роман Султанов. Дуже важливо у такий день згадати тих, хто сьогодні жертвує своїм життя за мир і спокій у нашій країні. Команда переможець отримала подарунки від директора школи . Наприкінці свята усі присутні посмакували смачним  козацьким кулішем.

У неділю, 14 жовтня, учні школи привітають зі святом захисника Вітчизни односельців-учасників АТО.

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

     

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень