A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Пам’яті мільйонів українців, котрі загинули 85 років тому мученицькою смертю від голоду, пам’яті українських сіл і хуторів, які щезли з лиця землі після найбільшої з трагедій XX ст., присвячувалися заходи, які пройшли в Олеській ЗОШ І-ІІІ ступенів. К

Дата: 26.11.2018 13:09
Кількість переглядів: 200

Мало знайдеться в історії України таких жахливих трагедій, як Голодомор 1932– 1933 рр., коли спланований і реалізований комуністичним режимом голодомор і масові політичні репресії поставили під знак питання саме існування нації. Голодомор став національною трагедією.

Пам’яті мільйонів українців, котрі загинули 85 років тому мученицькою смертю від голоду, пам’яті українських сіл і хуторів, які щезли з лиця землі після найбільшої з трагедій XX ст., присвячувалися заходи, які пройшли в Олеській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Класні керівники зі своїми вихованцями провели Урок пам’яті жертв Голодомору. На панно темного кольору, яке своїми обрисами нагадує картографічну територію України, один за одним учні усіх класів прикріплювали  символічні квіти – незабудки пам’яті.  Також вони виготовили тематичну композицію «Свіча пам’яті», використавши кетяги калини, пшеничні колоски, вічнозелені гілки дерев…   і передали її у місцеву церкву.  Флаєри з інформативними матеріалами розповсюдили в підприємствах та організаціях селища. Символом пам’яті про невинно убієнних у кожній домівці 24 листопада о 16.00. годині  буде запалена на підвіконнях  свіча.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень