A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» долучилась до загальноукраїнського вшанування 100-річчя Злуки та Дня Соборності України.

Дата: 23.01.2019 13:11
Кількість переглядів: 305

Правда це, чи мрії?
— Чуєш? — Дзвони б'ють
В Києві в Софії,
Чи між нами тут?

Це лунає вічно
В серці молодім
В Двадцять Друге Січня
Давній волі дзвін.

Цього року Україна відзначає 100 років з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Акт Злуки, закріплений в Універсалі Директорії УНР, засвідчив омріяні попередніми поколіннями ідеали української соборності, визначивши: «Збулися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка.»

НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» долучилась до загальноукраїнського вшанування  100-річчя Злуки та Дня Соборності України. Учні 1-4 класів вчились виготовляти національну символіку та квіти в синьо-жовтих кольорах. На виставці літератури «Україна – єдина країна» школярі отримали змогу довідатись про події та про діячів, які наблизили та були провідниками проголошення незалежності та Злуки УНР та ЗУНР.

Усі учні та вчителі школи долучились до загальноукраїнського флешмобу «Розгорнімо прапор України» вийшовши на подвір’я школи з прапором та виконавши гімн України. Директор школи  Підставська Л. І. привітала усіх присутніх зі святом та побажала добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє нашої держави.

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень