A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення 100-річчя Дня Соборності України в Буській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 організовано та проведено ряд заходів

Дата: 22.01.2019 13:15
Кількість переглядів: 166

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення 100-річчя Дня Соборності України в Буській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 організовано та проведено ряд заходів: радіолінійку «Україна – це земля, де ми народилися і живемо, де живуть наші батьки, де жили наші предки» (учнівське самоврядування), тематичні уроки «І обнялися береги одного, вічного народу (учні 1-11 класи). Шкільний бібліотекар Лабай Леся Петрівна організувала книжкову виставку «Ми єдиний народ» та бібліотечний огляд літератури «Моя держава –Україна».

Учні 8-А класу та класний керівник Олійник Г.П. випустили тематичну газету «Тільки разом збережемо незалежність».

Для старшокласників був організований «круглий стіл» на тему «Україна – єдина соборна держава» та перегляд відеофільму про День Соборності України (вчитель історії Масловський Б.Я.).

Вчитель образотворчого мистецтва Генза Я.Г. та учні 4-х класів організували виставку малюнків «Моя Батьківщина».

Учнівське самоврядування школи розповсюдило серед учнів школи флаєри «100 років Соборності» та провели флешмоб «Розгорнімо прапор України як символ нашої єдності і перемоги».

      

    

    

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень