A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Державна підсумкова атестація – у формі ЗНО

Дата: 11.02.2020 13:16
Кількість переглядів: 173

11 лютого 2020 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ступеня – гімназія-інтернат імені Є. Петрушевича при ЛНУ імені І. Франка» відбулася нарада з відповідальними особами щодо формування комплектів реєстраційних документів, осіб, які складатимуть ДПА у формі ЗНО.

Відповідальна за проведення ЗНО в Буському районі Ганна Максим детально ознайомила учасників наради з порядком реєстрації учнів, які в 2020 році будуть складати державну підсумкову атестацію (ДПА) у формі зовнішнього незалежного оцінювання знань (ЗНО). Вона наголосила, що обов’язковим документом для ознайомлення є Порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти. У документі, зокрема, визначено коло осіб, які можуть брати участь в ЗНО, їхні права й обов’язки, унормовано основні засади проведення ЗНО, порядок реєстрації тощо. Нарада пройшла у вигляді цікавого діалогу з присутніми.

Наприкінці Ганна Максим дала конкретні відповіді на численні запитання аудиторії щодо проведення ДПА для учнів. Більше інформації відповідальні особи можуть отримати на сайті УЦОЯО.

Ганна Максим, завідувач районого

інформаційно-методичного центру

сектору освіти Буської РДА

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень