A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

День Першокласника розпочався з того, що  з допомогою батьків наші маленята прикріпили свої світлини на головній інсталяції – «МИ –  ШКІЛЬНА РОДИНА»! А ще ми називаємо це місце нашою «дошкою пошани». Бо тут – ми всі. І це дає нам розуміння важливості

Дата: 19.11.2018 13:17
Кількість переглядів: 440

Півтора місяця навчання злетіли як один день! Та, думаємо, найменше над цим замислювались наші першачки! Їм просто було добре! У світлих, з любов’ю для них облаштованих класах, за новими партами, з новими друзями, з першими вчителями – у Новій Українській Школі. 

А 15 листопада ми вирішили ближче познайомити їх з УСІЄЮ школою!

День Першокласника розпочався з того, що  з допомогою батьків наші маленята прикріпили свої світлини на головній інсталяції – «МИ –  ШКІЛЬНА РОДИНА»! А ще ми називаємо це місце нашою «дошкою пошани». Бо тут – ми всі. І це дає нам розуміння важливості кожного з нас!

А потім ми вирушили на екскурсію в тепличне господарство від компанії «Галіція Грінері», яка знаходиться зовсім поруч із нашою школою і єдина в Україні вирощує салати за особливою технологією. Адже навчання в Новій українській школі не обмежується лише класом, і діти мали змогу наочно прослідкувати шлях рослинки – від зернятка до «дорослого віку», аж коли вона вже готова вирушити до супермаркетів, а відтак – до покупців, якими дуже часто  є самі діти з їхніми батьками! Як приємно було самому опустити зернинку в землю, та відправити її в «плавання»! Враження та емоціїї переповнювали!

Після екскурсії у шкільній їдальні на першачків чекав святковий сніданок. Столи для них люб’язно засервірували наші найстарші – одинадцятикласники. А смачними кексами пригостила приватний підприємець Скобилко Ольга Михайлівна. Дя-ку-є-мо!!!

В актовій залі Ліоненко Марія Юріївна чекала на першачків зі своїми сюрпризами від психолога!

Як багато ми дізналися тут один про одного! А головне – передружились! І ще… кожен першачок поніс із собою сюрприз-нагадування про те, що в нього обов’язково «все вийде!»

А далі!.. Кабінети фізики, хімії, трудового навчання, де вчителі – справжні чаклуни, а старшокласники так багато знають і також уміють чаклувати! І… чарівна дошка, якою так вправно вміла покерувати Юрко Людмила Михайлівна! Найбільше емоцій було від того, що й першачкам дещо доручили зробити самостійно! І в них усе вийшло!!!

Ну й на завершення – кабінет директора. Виявляється, сюди приходять не лише, щоб «записатися до школи»,  влаштуватися на роботу чи звільнитися, не лише для серйозних розмов, а навіть щоб одержати подарунки, як-от цього разу. Настільні ігри «Хто я?» та «Подорож Львовом» стануть тепер невід’ємною частиною навчання у НУШ.

Було весело, емоційно, атмосферно! Зрештою, світлини тому свідчення ????

       

 

      

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень