A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Зустріч з учасником АТО

Дата: 14.03.2019 13:18
Кількість переглядів: 133

           У рамках профорієнтаційної бесіди «Військовослужбовець – професія чи покликання» учнівський колектив Гумниської ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району зустрівся з учасником АТО Вороновським Володимиром Степановичем.     

            Односельчанин розповів школярам про умови  проходження строкової служби, режим дня, фізичну підготовку військовослужбовців та участь у міжнародних навчаннях «Щит миру» під егідою програми «Партнерство заради миру». Особлива сторінка в біографії –  антитерористична операція на Сході держави. Гість акцентував, що відповідальність та взаємодопомога, відданість своєму народові та готовність захищати терени рідної землі – одні з головних морально-бойових якостей, що допомагають під час виконання  завдань.  Боєць продемонстрував бронежилет та розповів про матеріал, з якого виготовлена кулезахисна пластина, надав можливість юнакам приміряти захисний одяг. Учні ознайомилися зі світлинами, на яких зафіксовано життя військових побратимів, оглянули нагрудні знаки «Учасник АТО» та «Учасник бойових дій». Під час бесіди школярі дізналися, що здобути військову освіту можна у Львівському державному ліцеї імені Героїв Крут та Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

            Під завісу зустрічі діти привітали гостя з Днем українського добровольця та запросили взяти участь у флешмобі, присвяченому цій даті.  Фінальним акордом дійства стало прослуховування Маршу української армії «Зродились ми великої години».

 

Лариса Барда, директор школи

   

 

 

   

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень