A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

6 грудня у НВК «Задвір’янська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбулося відзначення Дня Збройних сил України. У класах були проведені тематичні уроки та виховні години.

Дата: 07.12.2018 13:27
Кількість переглядів: 262

З 1993 року 6 грудня в Україні відзначається День Збройних Сил України - загальне професійне свято усіх українських військовослужбовців. І ось уже 25 років Збройні Сили України стоять на сторожі територіальної цілісності і незалежності нашої держави. Коли запроваджували це свято, ніхто навіть уявити не міг, що воно стане таким головним у житті держави. Що люди у військовій формі стануть звичним явищем на вулицях українських міст.

Ми повинні знати і пам’ятати сучасних героїв. Адже саме завдяки їхньої мужності і відважності Україна залишається незалежною державою.

6 грудня  у НВК «Задвір’янська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбулося відзначення Дня Збройних сил України. У класах були проведені тематичні уроки та виховні години. У 8 класі відбувся урок-зустріч із учасником антитерористичної операції Петром Бутою. Пан Петро розповів школярам про свою службу у добровольчому батальйоні поліції особливого призначення «Львів». Поділився спогадами, переглядаючи разом із школярами фото.

Пластуни звернулись до бійця зі словами подяки і шани. Також на уроці відбувся перегляд фільму про Збройні сили України.

Воїне, лицарю славний,

Ти зброю тримаєш в руках,

Щоб на нашу країну-державу

Злий не позарився враг.

Будь мужній і будь достойний

Ти слави своїх батьків,

Відважний вкраїнський воїне,

Нащадку славних віків.

Адміністрація школи та вся шкільна родина щиро вітає усіх українських військовослужбовців із професійним святом! Бажаємо Вам міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!

Збір М. І., заступник директора з виховної роботи

Баран О. В., педагог-організатор

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень