A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Радісна, велична новина прилинула до нас на крилах щедрої добрим ужинком осені та ще й перед світлим Днем працівника освіти. В урочистій, піднесеній атомсфері Львівської опери, вшановуючи освітян Львіщини, директору НВК «Буська ЗОШ ступеня-гімназія

Дата: 03.10.2018 13:27
Кількість переглядів: 204

Радісна, велична новина прилинула до нас  на крилах щедрої добрим ужинком осені та ще й перед світлим Днем працівника освіти. В урочистій, піднесеній атомсфері Львівської опери, вшановуючи освітян Львіщини, директору НВК «Буська ЗОШ І ступеня - гімназія-інтернат ім.Є.Петрушевича при ЛНУ ім.І.Франка» Антонишин Ользі Степанівні вручила високу нагороду Міністерства освіти і науки України – нагрудний знак «Василь Сухомлинський»-директор департменту освіти і науки Львівської ОДА Мандзій Любомира  Степанівна.  

У цій почесній відзнаці серед попередніх почесних нагород – невтомна, самовіддана праця Учителя, автора педагогічних надбань, рецензента, відмінника освіти, директора з цілеспрямованим інноваційним умінням впровадження у життя рейтингової системи оцінювання якості  знань учнів, залучення позабюджетних коштів для відкриття гімназійного краєзнавчого музею та  вирішення багатьох господарських потреб з метою створення комфортних умов для навчання і виховання учнів як духовно багатої, національно свідомої особистості,  у форматі Нової української школи.

Сердечно вітаємо талановитого педагога Бущини з найкращими побажаннями міцного здоров’я, щастя, цікавих знахідок, продовження невмирущої спадщини геніального українського педагога Василя Сухомлинського, у якого завжди на першому місці стояла любов до Дитини.

 

Галина Олійник,

                                                                                                                                                                            начальник відділу освіти 

                                                                                                                                                                                             Буської РДА                                 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень