A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

6 грудня 2018 року в Ріпнівській ЗОШ І ступеня Буського району вчитель Г. Нос провела відкритий урок мужності, присвячений Дню Збройних Сил України.

Дата: 07.12.2018 13:33
Кількість переглядів: 192

       6 грудня 2018 року в Ріпнівській ЗОШ І ступеня Буського району вчитель Г. Нос провела відкритий урок мужності, присвячений Дню Збройних Сил України.

     Війна… Я ненавиджу тебе, війна! Ще з ранніх дитячих літ…Бо  в пам’яті постають  бабусині спогади. Зі сльозами на очах розповідала  вона про Другу Світову, яка забрала життя мільйонів людей. Не повернулися додому до батьків, до дітей і дружин, з фронтів сорок один мобілізований  вояка  з Ріпнова. Загинули. Серед них – і мій дідусь…

  …В трагічні дні для нашої держави у 2014 р. підчас  протистоянь у Києві загинула і наша землячка Ольга Бура – Героїня  Небесної Сотні.

Пам'ять всім їм вічна…

     …Затамувавши подих, учні слухали розповідь про захисників України та дивилися фільм «Збройні Сили України». Діти писали листи та привітання воїнам АТО, малювали малюнки,читали вірші. Учні 2-3 класу-комплекту заспівали пісню Віталія Білоножка «Я тебе ненавиджу, війна». З нагоди Дня Збройних Сил України всі щиро дякували поіменно нашим односельчанам, учасникам воєнних дій на Сході  держави, землякам, всім захисникам України.  

       …Взяли участь в акції «Свічка Захисника» - запалили лампадку на символічній могилі борцям за волю України, висипаній при вїзді в село на початку 1990-х років. Вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання…

       Вірю, що зерна патріотизму, засіяні в душі маленьких ріпнівців, в майбутньому зростуть великою любов’ю до нашої держави.

Вірю в мирне майбутнє України!

Слава захисникам нашої Батьківщини!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні! Героям слава!

Галина Нос,

завідувач школи

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень