A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Не залишились осторонь святкування річниці й бібліотекарі нашого ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1». У середу, 26 вересня, бібліотекар Приступа Ірина Ігорівна провела подорож сторінками казок Василя Сухомлинського.

Дата: 27.09.2018 13:33
Кількість переглядів: 222

28 вересня 2018 року виповнюється 100 років від дня народження видатного педагога, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського.

Не залишились осторонь святкування річниці й бібліотекарі нашого ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1». У середу, 26 вересня, бібліотекар Приступа Ірина Ігорівна провела подорож сторінками казок Василя Сухомлинського. Захоплива презентація про життя та творчість вченого занурила учнів 2-А та 2-Б класів у його світ, а казки «Два метелики»,  «Фіалка і Бджілка» та «Співуча пір’їнка» були цікавими та повчальними.

Кожен учень отримав листочок, на якому з однієї сторони була казка, з іншої – місце для творчості, де діти малювали свої ілюстрації. Таке цікаве завдання дуже сподобалось другокласникам. Усі проявили фантазію та художні здібності. 

Малюнки вийшли дуже особливими, кольоровими та оригінальними. Тепер вони прикрашають нашу шкільну бібліотеку. А казки Василя Сухомлинського назавжди залишаться в спогадах малюків.

Дусан Ірина Романівна,

педагог-організатор

    

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень