A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Теплого осіннього дня, 14 жовтня 2018 року, в День захисника Вітчизни, учні ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1» відвідали місто Львів.

Дата: 16.10.2018 13:33
Кількість переглядів: 194

Теплого осіннього дня, 14 жовтня 2018 року, в День захисника Вітчизни, учні ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1» відвідали місто Львів. Побували в музеях Івана Франка та Михайла Грушевського. Учні почерпнули багато цікавого про Михайла Грушевського, знаного галицького провідника, вченого, історика та професора української історії Львівського університету.

Не менш  захоплюючою була зустріч з екскурсоводом у музеї Івана Франка.

Великі українці, такі як Іван Франко, Леся Українка, Михайло Грушевський, присвятили себе виробленню дороговказів пригнобленій українській нації, яка одвічно поривалася звільнитися із пут рабства і приниження. І. Франко підніс нову українську літературу до світових висот, у нього величезна літературна спадщина. 50-ти томів повного зібрання творів І. Франка не вмістили всіх його праць, а частина з них, особливо написаних іншими мовами, ще чекає на своїх дослідників. Існує навіть ціла галузь літературознавства – франкознавство.

Після відвідин музеїв учні потрапили на фестиваль «Військових традицій і звитяг Руси – України», познайомилися із життям і побутом упівців. Незабутнім був марш захисників Вітчизни, що проходив центральними вулицями Львова. Море позитивних емоцій усі отримали від параду військової техніки.

Дякуємо відділу освіти (керівник Галина Олійник) за наданий «Школярик» для здійснення такої чудової екскурсії.

 

Сапотюк Соломія,

учениця 10-Б класу

Фото без опису    Фото без опису 

 Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень